Nuffnang Ads

Monday, 20 February 2012

Jom Tambah Geng Blogger






Ini 'First Contest' anjuran Nadia ditahun 2012 dan sangat berharap, segmen ini dapat sambutan yang hangat dari biasa. Semua boleh join, tak kira tua @ muda yang pasti 'punya BLOG'.

Korang nak tahu sebab dia buat contest nie?? Jawapan nya, dia teringin gak nak singgah kat belog korang tapi dia tak tahu, siapa yang punya belog. Okey..okey..
kembali ke tajuk "Jom Tambah Geng Blogger"..

(*-*) Syarat-syarat yang mudah untuk aku dan korang..
(*-*) Hadiah-hadiah menarik menanti aku dan korang..
(^_^) ****************************************** (^_^)
Tarikh Tutup Penyertaan : 29 Februari 2012

 Syarat-Syarat Penyertaan :
1. Wajib follow Belog Siti Nadia..
 2. Buat entry bertajuk "Jom Tambah Geng Blogger"..
3. Paste Banner yang tak berapa nak banner ni dalam entry itu..
4. Tinggalkan link belog and id fb dekat komen entri nie..
 
Hadiah-Hadiah Penyertaan :
Tempat 1st : Wang Tunai RM50 + Hadiah Sampingan..
Tempat 2nd : Wang Tunai RM40 + Hadiah Sampingan..
Tempat 3rd : Wang Tunai RM30 + Hadiah Sampingan..
Tempat 4th : Wang Tunai RM20 + Hadiah Sampingan..
Tempat 5th : Wang Tunai RM10 + Hadiah Sampingan..
Tempat Saguhati : Wang Tunai RM5 + 5 Hadiah Sampingan..


Tambah Hadiah/Penghargaan :
1) 5 Blog akan di Senaraikan sebagai Geng Blogger 'bloglist' Belog Nadia
2) 5 Blog akan Nadia REVIEW sebanyak 5kali
3) 5 Blog akan Nadia promote di entry Nadia


p/s : Cuba.. Jangan Tak Cuba..

 (*-*) SEMOGA BERJAYA (*-*)

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...


p/s : baca betul-betul, nama saya bukan Nadia, saya hanya budak baru belajar.. ^_^

3 comments:

YOUsoF said...

Sekali baca ingatkan kau menyamar guna nama Nadia.. ;D


BOleh tahan best hadiah dia bagi kan.. Bagus la Cad join, ada masa aku nak join jugak la..

YOUsoF said...

*Aku baru perasaan kau dah letak iklan nuffnang.. Cayalah. Takpe slowly.. ;D

Yunie Zarkasi said...

Assalamualaikum.. dtang dr segmen yg sme..

done follow you.. follower ke16..

follow me back ya.. :)

http://becauseiamyuniezarkasi.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-geng-blogger.html