Nuffnang Ads

Saturday, 20 April 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY





ENTRY MELEKAT SEHINGGA 25/4/2013
 



Assalamualaikum...
Hari ni blogger hazwanhairy nak lancarkan segmen seminggu blog hazwanhairy. Untuk segmen ni kita tak perlu buat entry berjela-jela just ikut syarat-syarat di bawah sahaja..








SYARAT-SYARAT
1. Kita mestilah FOLLOWERS >>blog ini<< jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY  
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry kita pada post >>entry ini<<


Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog itu.
Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Pemenang akan di ketahui pada 26/04/2013
Senarai peserta akan di list untuk kita-kita berBLOGWALKING. 
 



HADIAH

Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5
CONTOH BAJU



Segala keputusan adalah muktamad ! jadi apa tunggu lagi ajak seramai mungkin tuk join segmen simple ni mana nak tau baju tu hak milik kita ..hehe






Nota Kaki :
Bila fikir-fikir balik. Lama betol tak dapat baju free !  Heee


1 comment:

hazwan hairy said...

terima kasih sudi supports segmen ni..all the best :-)