Nuffnang Ads

Tuesday, 16 April 2013

Apa Itu Pulau Sibu dan Kesannya?



Hi,
Hello,
&
Assalamualaikum..




Apa itu pulau sibu ? Pulau Sibu Merupakan.. 

Nah >>LINK Pak Wiki<<.. He can give u the best answer..  


Hahaha 

"Betol-betol pemalas kau Cadd !"

"Sape kate ?"


Pada pendapatan Acadd yang kecil ni Sibu merupakan sebuah pulau yang Acadd dan kawan-kawannya dah plan nak bercuti tapi tak jadi Sobb Sobb Sruttt..  
Bukan Hingus !


Atas sebab-sebab tertentu yang amat sangat tak dapat dielakkan..
Bak kata pepatah Orang Puteh kata :
Family First !





http://www.asiapacific.com.my/twinbeach/facilities_01.jpg
Meredakan tekanan kerja dengan aktiviti-aktiviti !



Since otak Acadd dan kawan-kawannya memang giat putar memutar dek gara-gara akibat terlalu kuat bekerja (BM Failed)

Maka diteruskan juga niat untuk bercuti.. 
Nak Snorkeling dengan Jungle Tracking je sebenarnya..
Dan bersama-sama, itu lagi best !
Meroyan nak berenang wehhh !
Tunggu ! Heee (^__^)



Arghhh stress kerja nih aduhai nye punnnnnn !


"Apa yang kau dok stress kan nye cadd ?"

"Kerja la.. "

"Bersyukur la kau kerja dalam aircond daripada dok kerja tempat panas macam sesetengah orang and bla bla bla..." Kata Fadz Maembong lagi

"Baiklah ostad !"





Nota Kaki:
Tadah tangan tinggi lalu rendahkan hati dan terus bersyukur....
"Acadd ke nih ? Ke bapak kau Cadd ?" Kata Fadz Maembong kepada Acadd.






p/s: Fadz Maembong merupakan seorang lelaki yang 100% takde kena mengena dengan Emma Maembong mahupun Caca Maembong.. 
Akan ada Entry Intro untuk karektorrrr ini.. Sekian..




3 comments:

Yusof Ngadi said...

*Tadah tangan tinggi lalu rendahkan hati dan terus bersyukur*

Nur Azila said...

nk kenal ngn fadz maembong tu.. tak dapat kenal caca dan emma. kenal fadz pun boleh jgk.. hihi ^_^ mesti "famous" mcam family maembong tu kan.. hehehe

Anonymous said...

dia dah mati