Nuffnang Ads

Wednesday, 14 March 2012

Lagi Dua Cukup Sedozen..!!!






"Apa yang lagi dua cukup sedozen tu Cadd??" Tanya Acad kepada Acad..


"Keh3.. Anak sedara aku laaaa.."


"Best dapat pakcik macam kau, selalu ingat kat diorang.."


"Aku je ingat diorang, tapi diorang tak ingat aku.."


"Kenapa??"


"Aku kan garang !!"














































1. Faiz(tengah) - Darjah Dua








2. Akma - Darjah Satu









3. Izz Aiman - Petah bercakap, pelat berkata.. Air Baloi jadi Air Pantul..










4. Wafi - terlalu suka sakat budak ni..










5. Fatin - Menangis ter esak-esak bila ada orang kacau adik dia..









6. Auni - Tok Mak dia panggil -GONI-










7. Izzazi Amani - Curl-curl gitu rambut dia..








8. Naim - Kurus sebab demam..









9. Ahmad Taufiq Haziem











10. Tok Mak panggil Botak sebab?? Nama nya susah nak sebut..









 Ni pulak adik aku yang akan mengetuai segala aktiviti-aktiviti anak buah kitorang..


Ni lah sukarelawan yang jadi Baby sitter(kanan) bila Mak bebudak ni bergosip kat dapur..





 "Cadd, kau nak tak kalau di beri peluang jadi budak kecik semula??" tanya acad lagi


"Taknak"  jawab ku ringkas


"Kenapa taknak??" 


"Taknak masuk sekolah lagi !!" jawab acad selamba











7 comments:

najihah sahami said...

hahaha..garang ke??hohohh...yeye je kan..garang2 sayang eh.

arshad muhamad said...

memang garang *serius

'Diam !' sambil cekak pinggang

pastu tergelak sorang-sorang..

hehehe..

Hanie Dew said...

comel giler gamba amani pakai tudung hitam tu. =) ..

meriah la rumah ko kan anak buah dahnak cukup team bola sepak.

budak skrg ramai yg rambut curl curl kan.

kalau org tanya aku nak tak jadi budak kecik lagi? aku nak. nnt aku masuk sekolah balik bole jadi top student sokmo. hahahhaha..

c'axoera ヅ said...

comel2 semuanyer :)

Adeq or Nadia said...

header 2, cretif

syafiqakarim said...

garang kerrrrr?
haha
btw,lawa header.unik

shaziana said...

garang ke??? marah x sampai 2 saat askar dah hentak kaki... bukan angkat kaki...