Nuffnang Ads

Tuesday, 12 June 2012

Nak EK EK pon tak senang..





Hi
Assalamulaikum
Apa Khabar??
Sihat??




Nak tanya la seumur hidup korang pernah tak nampak orang EK EK depan mata sendiri, adik2 kecik yang dok EK EK dalam pampers tu tak kira lah..


Kejadian ni berlaku kat aku masa sedap dok layan perut kenyang di satu pasaraya yang agak sesak dek kerana ramai pengunjung..


Alkisah after makan tengahari bersantapkan Ayam Penyet yang sedap lagi lazat apetah lagi dengan pedas nya yang menyengat maka terasa pulak nak terkucil dan nak dandan rambut skit  , tiba-tiba jeng jeng jeng..


"Haish ko Cad nak jeng jeng jeng plak macam la best sangat cerita kau ni"




"Memang la jeng jeng jeng, kalau pang pang pang senget muka kau kang.."



Maka Acad pon tersentap kejap.. 
"yelah sambung la cerita..."



"Disaat aku melangkah masuk toilet yang jumlah nya ada tiga tu, aku pon tengok la cermin buat rambut kononnya, masa tu kesemua toilet penuh.."

"maka..."




"Cepat la cerita kau nih Cad, siap nak main maka maka pulak.. haishh.."



"Eh okey tau aku main maka maka, kalau aku main kaca kaca, bersepai muka kau.."



"Okey sorry.. huhu so maka apa??"



"Maka aku pun ngantuk, lain kali la aku cerita.. Hahahaha"





Nota Kaki:
Akibat terlalu mengharapkan sesuatu, bila tak dapat jangan frust menonggeng wokehh..








2 comments:

Yousof said...

Hmm hmm..

Mestilah hmm hmm, kalau aku ha ha ha nampak macam tak kena dengan cerita pulak..

Ingatkan nak cerita sampai klimaks aduyainya pun.. ;D


Betul tu Cad, aku cuba kurangkan perangai mengharap terlalu tinggi tu..

arshad muhamad said...

Klimaks nye baru nak update jap lagi, malam jumaat katanya.. hahaha..


mengharap pada yang takleh harap lagi bahaya.. so baik jangan.. huhu..