Nuffnang Ads

Monday, 1 July 2013

SO penDEK !

Hi,
Hello,
&
Assalamualaikum..


Krik krik~

Cengkerik menyanyi sepi, ulat tak bersuara..


Begitu lah di ibarat nya tahap busy aku, sampai tak sempat nak update blog nan hado ni..


Sabtu yang indah sebab dapat cuti, aku teman member aku buat rawatan resdung.. Dulu dia teman aku, Laa ni aku teman dia pulak.. Tapi kali ni rawatan buang lendir resdung..

Lokasi : House Of Healin Kota Tinggi
(deret2 KFC Kota Tinggi)

Memang aku agak puas hati bila nampak sendiri lendir keluar dari hidung kawan aku ni..

Pemeriksaan percuma 3 minit, datang dan cuba sendiri.. 


Krik krik ~


Nota Kaki :
Krik krik ~ JUGAK !

No comments: