Nuffnang Ads

Thursday, 14 March 2013

feel SO FREE !

Hi,
Hello,
&
Assalamualaikum..



Dah pukul 2 pagi masih menelaah youtube terjumpa pulak si cute Yana Samsudin..

Sape kata Kak Yong tak cute?
Meh aku putaQ pale dia..


 Dan hari ni jugak hari pertama berhenti kerja.. 
Hahaha.. 

feel So free.. 

No more warranty, pending job, complain and bla bla bla..
^___________^

Then I need more to cakap-cakap sebab aku akan jadi pekerja baru yang berkomitmen tinggi, petah bicara, bijaksinun, dan lain-lain..
Takyah nak poyo la Cadd!!

Wait a minute!!

Acadd poyo bersebab !!
Heeeee..



So cakap-cakap pasal cakap, jam 8.50pm 14hb Mac aku nonton Awan Dania..
Komen??

No Comment.. 


Cuma kalau ada duit lebih 4 ringgit, baik tengok CITER OZZZZZZ hahahahah..
Paling koman pun tengok la Si Gergasi Pembunuh sementara masa tayangan ada lagi..
Tapi bagi penyokong industri atau peminat tegar Elly Mazlin yang cantik, Scha yang cute dan Rusdi Ramlee yang tua..
U SHOULD GO!! NO DOUBT!!






Nota Kaki :
Sebelum nonton wayang sempat jugak main bowling.. 
Huruf A menang dapat kalahkan Huruf Z..
=p



No comments: