Nuffnang Ads

Wednesday, 20 March 2013

Kehilangan Kenalan !

Hi,
Hello,
&
Assalamualaikum..




Segan la nak post kat facebook camni..

"Hi uols, myols hilang nombor telefon uols!!"

"Uols jangan lupa msj myols sertakan nama uols hokehh muaxxxx!!"




^_______^


Setelah aku punya kenderaan cedera, kini alat komunikasi aku pulak GHAIB.
Ghaib boleh diganti. Tapi gambar yang cute miut piut? Contact? Msj manja2? 
CAMNO???


Nota Kaki :
Back up Contact Rm2/month??
Memang tak ahh!!

Thursday, 14 March 2013

feel SO FREE !

Hi,
Hello,
&
Assalamualaikum..



Dah pukul 2 pagi masih menelaah youtube terjumpa pulak si cute Yana Samsudin..

Sape kata Kak Yong tak cute?
Meh aku putaQ pale dia..


 Dan hari ni jugak hari pertama berhenti kerja.. 
Hahaha.. 

feel So free.. 

No more warranty, pending job, complain and bla bla bla..
^___________^

Then I need more to cakap-cakap sebab aku akan jadi pekerja baru yang berkomitmen tinggi, petah bicara, bijaksinun, dan lain-lain..
Takyah nak poyo la Cadd!!

Wait a minute!!

Acadd poyo bersebab !!
Heeeee..



So cakap-cakap pasal cakap, jam 8.50pm 14hb Mac aku nonton Awan Dania..
Komen??

No Comment.. 


Cuma kalau ada duit lebih 4 ringgit, baik tengok CITER OZZZZZZ hahahahah..
Paling koman pun tengok la Si Gergasi Pembunuh sementara masa tayangan ada lagi..
Tapi bagi penyokong industri atau peminat tegar Elly Mazlin yang cantik, Scha yang cute dan Rusdi Ramlee yang tua..
U SHOULD GO!! NO DOUBT!!






Nota Kaki :
Sebelum nonton wayang sempat jugak main bowling.. 
Huruf A menang dapat kalahkan Huruf Z..
=p



Monday, 11 March 2013

Anjakan PARADIGMA !!



Hi,
Hello,
&
Assalamualaikum.


Kringg kringgg..


Acadd : "Hello..."

En M : "Hello ini Encik Acadd ke?"

Acadd : "Yer saya !"

En M : "Berkenaan dengan keputusan temuduga pada hari Rabu minggu lepas bla bla bla..."



Pendekkan cerita : "DAPAT KERJA!!"


Nampak simple, tapi hati tetap berat nak tinggalkan pekerjaan sekarang.. 
Bermula dari bawah sampai la tahap sekarang walaupun asyik kena marah aku tetap enjoy dengan persekitarannya.. 
Kalau dulu berhenti dulu 2 3 bulan baru dapat kerja, tapi sekarang dapat kerja baru dalam waktu belum berhenti kerja lagi.. Ia buat aku pening kepala..



Happy tetap happy..

GILE KO TAK HAPPY!!



Benda pertama set dalam kepala hotak kau tu Cadd jangan main-main, kerja elok-elok..
Bukan senang nak dapat kerja zaman ni..


Walaupun benda ni bukan la 100% menjamin masa depan, atleast I try something new and I........










Nota Kaki :
....... atleast I try something new and I tertidur dalam kegembiraan..