Nuffnang Ads

Wednesday, 30 January 2013

Lamunan Terhenti Terhantuk Pintu..






Hi,
Agak bergelak berguling jugak la kan tengok HKLBK Hantu Kak Limah Balik Kampung.. 
So 07Feb13 ni nanti keluar pulak sambungan nya..

Hantu Kak Limah 2 : Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit

 

Harap dapat la menggeletek aku kat pawagam nanti.




[VIDEO + LIRIK]

Lamunan Terhenti - Awie & Ezlynn

Entah mengapakah hatiku bergetaran
Bila bertemu lagi oh! kekasih lama
Ku cuba selindungkan api keresahan
Namun perasaan ini berapi di dalam

Ku kira angkau sudah melupakan
Kerna itulah engkau nampak tenang
Lainlah aku walau ketika ini
Masih membara ingatanku terhadapmu

1
Ku singkap kenangan dulu
Sewaktu kasih berputik
Kugenggam erat tanganmu
Kau tunduk sembunyikan wajah
Namun dapat aku meneka hatimu
Sehati denganku

2
Lalu kau mendongak berbalas renungan
Dan dengan perlahan tangan kau lepaskan
Kau pun berlalu dalam kepekatan malam
Tinggal aku seorang

( ulang 1, 2 )

Terhenti lamunan bila ku dikejutkan
Engkau dipimpin pergi oleh seseorang
Dalam keterpaksaan kau melangkah kaki (pergi)
Namun sempat jua kau menoleh ku disini





Nota Kaki:
 Berhenti Mengelamun Lebih Baik Dari Lamunan Terhenti Terhantuk Pintu..



 

Tuesday, 29 January 2013

[LINK] Merlin Season 5 + Subtitle










Hye kepada sesiapa peminat cerita sihir, kuasa-kuasa luar biasa & juga yang jadual nya busy macam aku sampai tak sempat tengok Merlin, ini link untuk korang !! 
So download leh guna IDM..















Nota Kaki:
Pesal la kau jahat sangat Morgana !! 

  








Wednesday, 23 January 2013

Sketchessss !






 




Nota Kaki:
Too hungry to sleep too tired to eat !!
 24 Jan 2.29am
 

Tuesday, 1 January 2013

NO Money NO Talk !!

Hye
Assalamualaikum
Apa khabar??
Sehat??



http://i.ebayimg.com/t/No-Money-No-Talk-Patch-YELLOW-NEW-Funny-/00/s/NzYzWDEwMjQ=/$(KGrHqVHJCEE63(USBfyBOyrmIu(2w~~60_35.JPG 


Dalam kesempatan ini aku dan Acadd mengucapkan selamat tahun baru kepada pembaca-pembaca yang terbaca blog aku ni.. Moga maju jaya dan semakin diredhai kehidupan kalian..


Redha-redha jugak, tapi duit tetap duit.. Aku pernah terdengar, terbaca, ternampak dan jugak pernah terkena pada batang hidung sendiri.. Apa?? Hidup bertuhankan duit..
Astagfirullah !!

Masuk nak ber ber kat toilet awam pun at least kena ada RM0.20.. 
 Camne tu ??


Bukan terlalu taksub kepada duit tapi kata-kata macam:

Duit bukan segala-segalanya

atau

Cinta itu buta

atau

Biar papa asalkan bergaya
   

Sememang-memang-memang nya dah tak boleh diterima pada zaman ni.. 
 Dan patut ditukar pada:

Duit ada, segala-segalanya ada

dan

Cinta itu duit

dan

Biar sederhana asalkan berduit



Semoga apa yang dirancang berjalan seperti apa yang dirancang supaya tak terancam dek gagalnya merancang.. Punah bahasa..
 Sedang berjinak-jinak dengan loan ASB..
Result ??
 Tahun depan kasi cerita !! 


Nota Kaki:
Malu bertanya sesat jalan, kalau dah sesat, jangan malu contact aku kot-kot korang nak tempah baju, kad kahwin, bisnes kad, stiker, buat wiring dan jugak setting cctv..

Peace yoo, murah yoo !!