Nuffnang Ads

Tuesday, 15 May 2012

Jentera Mana Yang Kuat??





Assalamualaikum.. 





 Situasi 1:
Baru-baru ni penduduk Felda dapat durian runtuh..



Penyokong: Untung la !

Pembangkang : Alah ciput nya Durian runtuh tu !

Penduduk Felda yang mana bersyukur : Alhamdulillah !

Aku : ^________^






Situasi 2:
Isu penyokong dacing tunjuk punggung depan rumah pengerusi demonstrasi




Penyokong : Sesuai dengan muka dia si pengerusi demonstrasi !

Pembangkang : Alahai geli nya hati aku !

Aku : Erk !! Terbungkam.. Perlu ke??







Maaf la aku bukan nak cerita pasal jentera parti what so ever it is keh3..

Cuma aku sedang menyiapkan jentera pembersihan, almaklum lah blog pon dah penuh lalang separas dada..


So ini la jentera aku







 


Kuatkan jentera ku !!!








Nota kaki :
Kalau pilihanraya kotor macam mana ada parti pembangkang boleh menang EMPAT negeri ek??